Fredag 21/11

Nu är det dags att åka iväg på julmarknad. Där jag bor är marken täckt med snö. Hoppas att det är så i Sävsjö också. Då kommer människor på att man behöver vantar. har tagit med mig kamran så jag kan ta bilder.

Onsdag morgon 19 november

Bara två dagar kvar till julmarknaden i Sävsjö. Lite pirrigt. Tycker inte att jag har gjort det jag ska. Tror att jag har gjort "fel" saker, samtidigt som jag hoppas att jag får sälja mina alster. Precis som jag brukar känna. I kväll blir det att fästa trådar på sockar och vantar. Varför måste man ha ett jobb? Just nu skulle jag vilja vara ledig ett par dagar till. Och jag vet(har ju varit arbetslös så det räcker för min livstid)att jag vill ha mitt jobb.

Torsdag 13/11

Vad fort veckorna går. Just nu väntar jag bara på att det ska bli 1 december och jag ska överlämna huset till de nya. Det ska bli så skönt att få börja det nya året med ETT boende. Men jag har en del att se fram emot innan, men jag glömmer nästan bort det. Nästa vecka är det Julmarknad i Sävsjö. Måste hinna göra lite till av lovikkavantar innan dess. Jag har stickat ganska många par sockar. Sen tänkte jag sy lite kaffeväskor. Så det blir inte mer skrivet ikäll.

Tisdag 4 november

Har varit ledig två dagar. Det har varit skönt för jag har gjort färdigt i lägenheten. Nu är det bara lite tavlor som ska upp på väggarna i mitt garnrum. Jag hade inga krokar och jag glömde att köpa när jag var ute och handlade idag. Blommorna på balkongen är slängda och allt som inte används är uppe på vinden. Har suttit och stickaten stund. Först på en raggsock sedan fick jag för mig att jag skulle prova på att göra en sjal av ett garn som jag tyckte var härligt, men inte passat till något av det jag tänkt från början.

Söndag 2 november

Har latat mig lite då jag kände mig alldeles ledbruten efter gårdagens städande. Men lite sorterande av garner har det blivit. Min hylla är full. Det rymdes inte så mycket som jag trodde. Ska försöka se om jag inte kan sälja av lite. Men det känns svårt att avstå från något garn, fast jag vet att jag inte kan hinna sticka upp det garn jag har om jag så lever till jag är 150 år!

Lördag 1 november

Har tillbringat dagen med att städa mitt hus. Min syster har putsat fönstren och jag torkat och putsat allt annat. Det är skönt att få allt gjort ,nu är det bara att vänta på 1:a december och att köpet ska gå igenom.
När jag städat färdigt så kändes det inte längre som mitt hus. Det var lite skönt. 19 år är en lång tid och det har hänt mycket under dessa år. Gott och mindre gott.
Men nu känns det som att det är dags att börja en ny tid i min lägenhet och se till att det blir en bra tid. Har tagit några dagar ledigt för jag var lite tveksam till att det skulle gå på en dag att göra klart.
Så nu gäller det  mitt liv här. Ska göra färdigt mitt garnrum imorgon. Ska se om det finns något som jag kan avstå från och sälja på Tradera.

RSS 2.0